Vi på gården


Erika
Född 1974
Verksamhetschef 

Erika startade verkasmheten 2014 med hjälp och stöd av sin pappa som några månader efter tyvärr gick bort. Hennes pappa brann tillsammans med henne för dom utsatta i samhället och ungdomar med psykisk ohälsa. Tillsammans med intresset för djur så kom hon på idén med verksamheten och sattsade allt på att det skulle bli så bra som bara möjligt, vilket hon jobbar med än idag. 
Erika är uppvuxen på kogård och fick sin första häst redan som 13år, en Bruk nordsvensk vid namn Näsets Gervin med hjärtat på rätt ställe. Från den dagen har djur och viljan att hjälpa andra alltid legat närmast hjärtat. 


Hon äger idag sju av hästarna som finns i verksamheten och har valt dom utifrån hjärtat. 
Calle, Tyrann, Tina, Maya, Maxima, Bagera och Ackela.

 


Sara
Född 2004
Djur och stallansvarig



Hon äger idag fyra av hästarna som finns i verksamheten och en privathäst.
Hon har själv utbildat sina hästar från ung ålder för att bli perfekta verksamhetshästar. 
Mellow, Rosalie, Eroz, Sanna, Molly


Ludvig
Född 2009
Hjälpledare inriktning ungdomar

Ludvig är stallet yrväder. Han finns alltid överallt och vill att alla ska känna sig delaktiga. Han vill hjälpa alla och ser han någon som står själv så fångar han upp dom och tar med dom på allt. 


Han äger idag Kleo som finns i stallet och jobbar med att få en bästa vän och suvreän patrullhund av henne.


Oskar
Född 2007
Hjälpledare inriktning ungdomar (under utbildning till djurvårdare)

Oskar focuserar mer på att du och hästen ska få allt att funka än på vem du är. Han ser de lilla extra hos både människor och djur. Han brinner för att se djur utvveklas och är fantastisk med alla typer av människor och djur. Finns det något djur som är lite försiktig av sig så är Oskar alltid där och ger trygghet. Han gillar en miljö där alla känner sig trygga och välkomman. Den miljön strävar han åt vart han än befinner sig. 


Han äger idag Indy som finns i stallet och som han använder sig mycket av för att få en trygg känsla både hos sig sjäv och hos andra som ibland behöver en hårig kram.